Solutiile noastre

Apeluri InBound

Gestionare numere verzi, Info Line și Customer Support.
Image

Îți oferim posibilitatea de a oferi în permanență informații despre produsele și serviciile companiei tale și totodată o modalitate eficientă de a gestiona fluxul apelurilor efectuate către compania ta, maximizând fluiditatea și randamentul vânzărilor, totodată reducând timpul de așteptare în apeluri

Apeluri OutBound

Telemarketing, Telesales, Customer Satisfaction and Surveys.
Image

Poți derula campanii publicitare, poți întreține relațiile cu clienții actuali și poți afla în orice moment părerea clienților despre serviciile și produsele oferite. De asemenea, prin serviciul de fidelizare post-vanzare, poți câștiga loializarea clienților pe termen lung.

Consultanta si BackOffice

Oferim soluții profesionale de Call Center și Contact Center. Te ajutăm să construiești relații puternice și dinamice cu actualii clienți, conexiunea permanentă și fidelizarea acestora, precum și lărgirea portofoliului prin atragerea de noi potențiali clienți.
Image

Servicii de consultanţă oferite ca suport clienţilor. Putem genera pentru dvs. rapoarte periodice, zilnice, saptamanale sau lunare detaliate si foarte usor de urmarit si utilizat. Avem profesionisti care pot interpreta datele pentru ca dvs. sa va perfectionati afacerea si sa oferiti produse si servicii de calitate superioara.

Suna la 0730.330.260 sau trimite mail la contact@bestcall.ro

Oferim soluții profesionale de Call Center și Contact Center. Catre pagina contact